Nega

5 KOREAN BEAUTY PROIZVODA KOJE MORATI PROBATI!

img_3470

Da mi je neko rekao da cu se ovoliko oduseviti u isto vreme navuci na korejsku kozmetiku, ne bih verovala. Istina je da sam luda za njom i da nikada nisam uzivala u kremama, maskama kao sa K beauty proizvodima. Nase Sephore imaju prilicno zadovoljavajuci asortiman. Mana je ta sto ove divnoce za negu mozete naci samo u Beogradu i Novom Sadu. Kako i sama zivim malo dalje od oba grada i kako mucim muku da budem u toku sa svakodnevnim *Sephora* momentima danas vam predstavljam moje K beauty favorite. Nadam se da cu pomoci i vama koji ste blizu a u neudoumici ste i vama koji imate slican problem kako ja. Daleko ste.

Too Cool For School

Morocco Ghassoul Foam Cleanser

img_3451

Morocco Ghassoul Foam Cleanser je cistilica sa kojom zapocinjem i zavrsavam dan.  Kada sam prvi put sa njom oprala lice ja sam bila u cudu. Cini mi se da mi nikada koza nije bila cistija. Bukvalno skripi. Proizvod koji temeljno ocisti lice i daje dodatnu hidrataciju. Rekla bih da je za sve tipove koze i za sve vas koji imate prosirene pore.

 Kao sto sam naziv kaze, glavni satojak je Ghassoul je prirodna mineralna glina namenjena za ciscenje koze, smanjenje  sekreta sebuma, uklanjanja mrtvih celija sa koze, regenraciju i hidrataciju. Glavno oruzje i tajna Turskih kupatila i Hamama. Sadrzi  magnezijum, kalijum, natrijum, silicijum… Vrlo cesto se koristi i za dodatnu negu koze glave, ne zamenjuje sampon ali najbolji je lek za perut i masnu kosu.

img_3380

Nikakva posebna filozofija. Vrlo malo proizvoda je potrebno, na vlaznu kozu utrljam, uradim blagi piling (15/20 sekundi), na kraju lice dobro isperem.

Skin Food

Rice Mask

img_3436 Ovu masku koristim 2 puta nedeljno, ponekad i vise i obozavam je. Najlaganija i najprijatnija maska ikada. U isto vreme hidratantna, vodena a ne u tecnom stanju. Bukvalno osecate momentalnu vlaznost, hidrataciju i prijatno hladjenje na licu. Takodje i nezan pilinig koze.

img_3364

Kao sto mozete videti i podseca na raskuvani (prekuvani) pirinac u mleku. Takodje ima i malo tog mirisa ali ne smeta, na protiv mirise nezno i prija. Volim da je koristim ujutru i kada sam bas umorna. Koza lica je posle pirincane maske mekana kao pamuk, hidratantna i nezna. Sjajan proizvod!

 YUJA WATHER CREAM

img_3454

YUJA WATHER CREAM je definitivno krema koju cu koristiti dugo, dugo. Moj najdrazi korejski proizvod. Obozavanje!  Obogaćena  je organski  yuja ekstratom (Yuja- vrsta Koreanskog limuna koji tradicionalno čuvaju i cene, svi delovi biljke se koriste od kore do semena). Po njoj je nastao i tradicionalni Junggu festival. Organsko ulje Yuje, bukvalno zadržava vlagu, čak i kod najsuvlje kože.

img_3425

Recima vam ne mogu opisati koliko uzivam u njoj. Trenutno, svoju jutarnju rutinu ne mogu da zamislim bez nje. Ovao je  krema za budjenje, energicna a neverovatno prijatna, lagana. Po mojim kriterijumima ovo je idealna hidratantna krema. Sve drugarice su je isprobale i definitivno dele misljenje sa mnom. Kombinacija pirincane maske i ove kreme je spas i idealna kombinacija sa sve vas sa suvom i osetljivom kozom.

Cocounat Milky Mist

Too Cool For School

img_3419

Cocounat Milky Mist  sadrži 87% kokosove vode. Odličan za hidrataciju i za osvežavanje šminke. Probala, i oduševila se. Raspršivač je odličan, tako da se vodica nanosi ravnomerno i lagano. Miris kokosa obožavam i uživanje je kompletno.

Sada za leto idealana vodica. Koristim je kao dodatnu hidrataciju i na klijentima sa suvom kozom.

CAOLION Premium Hot & Cool Pore Pack Duo

img_3449

U svetu vrlo popularna i hvaljena maska.  Jos pre nego sto  su kerjeski proizvodi stigli u nasu Sephoru prizeljkivala sam da probam ovu masku. Rekla bih uticaj recenzija na Youtubu. Kada sam je dobila bas sam se radovala, ali takodje i bojala da cu se iz nekog razloga razocarati. Tacnije, sumnjala sam.

Caolin proizvod, najprostije receno se satoji od dva razlicita preparata.

img_3406

Prvi, Caolion Blackhead Steam Pore Pack ima efekat grejanja, odlicno cisti pore, sjajan pilng za lice. Maska je crne boje, gusta. Sto se zagrevanja tice nije prevruce, taman toliko da otvori pore. Po pravilu trebalo bi da se nanosi na T zonu ali ako ste znatizeljni kao ja, moze i na celo lice. Ja zaista nisam imala nikavih neprijatnosti, cak mi je i prijalo, ali ako imaate osetljivu kozu postujte pravilo. Na licu mi stoji nekih 10,15 minuta, zatim lepo isperem, osusim lice i prelazim na drugi deo.

Pore Original Pack

img_3413

 Maska od bele gline. Kao sto mozete videti vrlo je gusta i nije potrebno puno proizvoda. Ima efekat hladjenja i vrlo cesto znam samo  nju da nanesen ujutru kada sam natecena. Oseca se menta i bas hladi, sto meni neverovatno prija. Izbegavajte da je nanosite oko ociju, ja sam zaboravila dok sam je nanosila za fotkanje i plakala sam kao kisa. Suza, suzu stize upravo zbog mente. Koza posle ova dva koraka je divna.

Cena je 3770,00 din

SHEET MASKE

TOO COOL FOR SCHOOL

img_3429

O ovim maskama pricacu vam naknadno, cekam da iskoristim sve i da vam na youtubu snimim video. Sjajne su i mislim da sam se navukla!

Sta nam sve to stize u Sephori ovog leta moze te procitati OVDE a cene za ostale proizvode iz posta napisacu naknadno, do tada pisite vi meni.

DA LI STE VI PROBALI NESTO IZ KOREAN BEAUTY PONUDE?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *