Nega,  Uncategorized

Sephora noviteti koje obozavam!

Uh, od kada nisam pisala. Zaboravila sam, zato ignorisite greskice i fokusirajte se na sustinu.

Odavno sam resila da cu prvo, proizvode koje dobijem/kupim dobro da proucim pa onda da pisem. U ovom postu mi se sve jako dopalo a neke proizvode sam zavolela toliko i prete da mi postanu ozbiljni zivotni favoriti.

Grupica, mala ali jaka. Zaista, preporuka od srca !

Prvi proizvod koji obozavam i koji me je mozda najvise odusevio jeste

SEPHORA ULTRA GLOW SERUM

Sephora ultra glow serum, clan je Sephorine skin care kolekcije koja sadrzi 90% sastojaka prirodnog porekla. Kako sam dobro proucila celu kolekciju i pricu o njoj, recicu vam da sam ozbiljno odusevljena. Prica se da se u Sephori jako dugo i ozbiljno radilo na proizvodima i zato je cela ova linija jedna od boljih koje mozete naci na trzistu. Svi proizvodi su bez prabena, silikona, bez alergena, bez mineralnih ulja i najbitnije bez sastojaka zivotinjskog porekla. Ambalaza je jednostavna i pakovanja su izradjena od reciklirane plastike i stakla, secerne trske, cak je za stampu korisceno biljno mastilo. I tako dalje… Puno informacija ali o tome u nekom drugom postu.

Nego da se vratim na GLOW SERUM!

Kazu da je za sve tipove koze. Moje misljenje je:

Kao prvo, jako je pogodan za suvu i osetljivu kozu. Za masnu, nisam sigurna ali rekla bih da ako se nanese pred spavanje, nece biti problema vec suprotno, nahranice kozu. |Nema potrebe da vam pricam koliko je dobra kombinacija vitamina C+E. Posle ovog seruma koza dobije sjaj i savrsenu svezinu + je nahranjena. Odlican je za stariju kozu, za dekolte, vrat kao i savrsena podloga pre pudera za sve nas sa suvom kozom. Jako dobar proizvod!

Cena 2500 rsd

Posebna pohvala za staklenu bocicu i savrsenu pipetu.

SEPHORA AHA FIRMING SLEEPING CREAM

Ovo je nocna krema sa alfa hidroksilnim kiselinama .

Sta su AHA kiseline?

To su prirodne kiseline koje se nalaze u hrani, pretezno u vocu. Drugi naziv su , VOCNE KISELINE. Koriste se za tretman suve kože sklone starenju, kao i za uklanjanje bubuljica sa koze. AHA kiseline sluze da ubrzaju proces i potpomognu mrtvim celijama da pre nestanu sa lica, a mladoj, zdravoj kozi da zablista. One povećavaju debljinu dubljih slojeva koze i na taj način je učvršćuju. . .
Ovo je jedna dobra nocna krema ali, ja je koristim i ujutru. Zasto?

Zato sto mi tako lepo nahrani kozu. Posebno sada u hladnijim danima savrsena mi je zastita. Nije lagana krema, vec zaista kada je nanesem osecam da mi je lice i nahranjeno i bezbedno.

U njoj su:

  1. Kiseline iz limuna je zaduzena da koza bude glatka, zdrava i osvezena.
  2. Morske alge, tacnije peptidi algi ( To su  proteini i čine ih amino-kiseline, od kojih je izgrađen ljudski organizam. Peptidi su tu da podstaknu proizvodnju kolagena, jer je gubitak kolagena jedan od glavnih razloga zasto nastaju bore).
  3. AHA ili vocne kiseline koje vrse blagi piling i ciste lice tj.uklanjaju mrtve celije.

Sjana kremica, jako koncentrovana. Potrosila sam vise od polovine i sigurna sam da cu kupiti novu. Mozda ne za leto, ali za jesen i prve hladnije dane sigurno.

1620,00 rsd

DVOFAZNO SREDSTVO ZA SKIDANJE SMINKE

Jos jedan favorit.

Kao prvo, a kada sam ja i najbitnije, ne iritira, ne smeta za oci a skida i vodootpornu sminku. Ima ulja u sebi a nije previse masno. Ne ostavlja masni trag ili film sto je super i za sve koji imaju masniju kozu i ovaj tip proizvoda im ne odgovara. Ovo je nesto sto vredi probati jer nije klasicni, uljani skidac sminke.

50 ml – 470,00rsd 125 ml – 750 rsd i 200 ml- 1120 rsd

Pre upotrebe, obavezno dobro promuckati!

SEPHORA GLOW PEEL PADS

Napravljeni su od 96% sastojaka prirodnog porekla, ovo su piling jastucici. Oni eliminisu ostatke, necistoce koje zacepljuju pore i mrtve ćelije kože. Koza je lepa, nezna i bukvalno u isto vreme odrade blagi piling i neguju kozu istovremeno. U pakovanju je 60 kom i to je taman za dva meseca.

Sastojci :

1. Glikolna kiselina iz secerne trske, poznata je za piling i glatkocu kože.

2. Prirodna aloe vera, poznata je po tome sto umiruje kožu.

3. Prirodni peptidi iz morskih algi





cena oko 1600 din. Nisam 100% sigurna

SEPHORA OVRNIGHT GLOW MASK

Ovo je nocna maska koju sam tek otvorila i u narednim danima pisacu vam o njoj. Stavila sam je u post kao najavu, i jako mi se dopada.

Maska obogaćena glikolnom i hijaluronskom kiselinom koja izgladjuje izgled teksture kože i poboljsava njen kvalitet za sjajan i hidratizovan ten.

Sajana kolekcija i iskrene preporuke.

Do sledeceg posta ljubim vas i volim. Pisite koji vam se proizvod najvise dopada.

KISS!





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *