Make up

GALifornia Benefit – Najlepše rumenilo!

Zima nikada duža, hladnija, dosadnija. Bar je kod mene tako i ako se neko raduje lepom vremenu i suncu- ja sam ta!

Definitivno će se ove godine nositi pastelni, rozikasti, breskvasti tonovi. Svež, prirodan make up se vraća. I nek sija! Samo nek sija!

Danas vam pišem o rumenilu u koje sam se zaljubila. Svako ko je zaljubljenik u šminku, razumeće me. Postoje proizvodi koje redovno trošim i ne štedim ih, postoje i oni koji su za čuvanje, koje sebično ponekad koristim. BENEFIT GALIFORNIA sunčano rumenilo je ,,TO”

U našim Sephorama prolećni noviteti su stigli. Nikada lepši, prosto- neodoljivi! Preparativa, dekorativa, novi brendovi… Urban Decay ( ovde i ovde), Too Feced Sweet Peach kolekcija, na čelu sa Sweet Peach paletom ( ovde), Benefit itd…  Zna i glava da zaboli 🙂

Na fotografiji je samo delić noviteta, prvo vam pišem o GALifornia rumenilu, za par dana nastavljam.

dscn2570-2

BENEFIT GALIFORNIA RUMENILO

dscn2375

Na prvi pogled pomislićete da je slatka kutijica za poklon. Ustvari, može da posluži svrsi. Posebno za one pažljivije momke. Neću puno da pišem, ostavljam fotografiju, ideju i sumnjam da će devojka reći ne! Sami prosudite 🙂

dscn2619

Ja bih rekla, DA! Ako taj deo preskočimo, lep poklon za svaku ženu. Bliži se i 8.Mart pa eto predloga. Sada da se vratim na proizvod. Nema dileme da ćete prvo pasti na pakovanje i izgled samog rumenila. Definitivno je neodoljivo!  PRAZNIK ZA OČI! Postoje dosta dobrih, sličnih, čak i jeftinijih rumenila breskvastih i roze tonova ali ovo je posebno. Zato sam na početku rekla da će me razumeti svi koji vole šminku, na ovaj ili onaj način.

dscn2371-3

Nežno roze rumenilo sa zlatnim pigmentima u obliku sunca daju savršen izgled. Zlatno rozikasti sjaj na obrazima koji će vam dati svežinu i blistavost. Još jedan razlog zbog čega ga štedim je upravo sunce (otisak) i zlato na njemu koje je na žalost samo na površini. Neće nestati odmah, odredjena količina zlatnih pigmenta će se zadržati  ali ne onoliko koliko bih volela. Sve jedno, obožavam ga!  Nek je samo rozikasto lepo izgleda na licu. Nije previše pigmentisano, rekla bih da je vrlo suptilno uz mogućnost nadogradjivanja boje.

dscn2363-3 Kada sam videla nežno plavu, drvenu četkicu sa kozjom dlakom, vrlo kvalitetna, nisam ni sumnjala da će loše odraditi posao. Inače volim klasične četke za rumenilo ali ova mi se baš dopada. Odlično se pokazala. Ako ste esteta i u torbi želite ovakvu lepotu, nećete pogrešiti. Kvalitetna kutija sa ogledalom, četkom i rumenilom. Odlična i za putovanja.

dscn2611-2

Da, umalo da zaboravim! Miriše, na vanilu i grejfut. Slatko tropski, sveži miris.

Ako se ja pitam , ovo rumenilo ima sve! Pakovanje, miris, štampu, četkicu, ogledalo. Na obrazima je vrlo postojno, na kraju dana ravnomerno malo bledi,  ali i dalje će vam ostati svežina i blistavost na licu.

Na meni, izgleda – ovako.

17021478_1317653838323193_590120671917367290_n

GALIFORNIA BENEFIT rumenilo možete kupiti u Sephora parfimerijama. Najveća mana, ove prelepote je, nažalost cena. Oko 5000,00 din.

DA LI SE I VAMA BENEFIT GALIFORNIA SUNČANO RUMENILO, DOPADA KAO I MENI?

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *