Make up

Recenzija Lancôme Monsieur Big maskare

Kad bih mogla onda bih jednom u dve nedelje provela celi dan u sobi, sama. Dobra muzika, sminka, casa vina (ili vise)  i mislim da bih bila kao nova. Moj savrsen odmor i punjenje baterija.  To bi izgledalo upravo kao na fotografiji.

_id13523

Skoro da sam uspela. Ovo uzivanje je trajalo par sati, ako se ja pitam, nedovoljno. Ipak, pojavile su se nove ideje, vino je bilo savrseno a i izmedju ostalog ambijent sam iskoristila za ove fotke.

_id13510

Danas vam pisem o maskari, komadu sminke koji je obavezan a i vrlo bitan (mozda najbitniji) svakoj zeni. Proteklih par meseci moj favorit je

 Lancôme Monsieur Big maskara 

Kada sa dobila  novu    Lancôme Monsieur Big maskaru neverovatno sam se radovala testiranju. Volim Lancome i to je jedan od high end brendova gde greske nema. Po izgledu maskara izgleda kao i svaka druga, medjutim ima razlike.

Pakovanje se razlikuje od neke ,, standardne Lancome” price i odmah me je zaintrigiralo. I pakovanje a i ime. Monsiuer Big

_id13515-2

Dizajn je jednostavan i elegantan. Crna boja sa pink natpisom. U prvom trenutku mi Monsiuer Big i pink nikako ne idu zajedno, medjutim ta igra i kontradiktornost i jeste poenta. Rekla bih…

_id13532

Zbog cega je ova maskara drugacija od drugih?

Ova maskara je crna. Da, znam, pitate se sta lupam? Svaka je crna. Medjutim ova je bas crna, kao ugalj, bukvalno. Moje trepavice nisu ni duge, ni guste i ako nanesem maskaru u dva tri sloja pocne da se trusi i da mi pravi nered. Mogu da nabrojim svega dve, tri maskare od kojih moje trepavice dobiju sve. Gustinu, duzinu, intezitet boje i punocu, da pritom trepavice ne izgledaju neuredno.

Sa  Lancôme Monsieur Big maskarom sve to dobijem bez problema.

_id13533

Ta crna, intezivna boja se dobija pigmentima  koji hvataju i reflektuju svetlost. Najbolja stvar je sto maskara ne ostavlja nikakve tragove.

Za dnevnu varijantu potrebno je naneti samo jedan sloj ( kao na fotografiji), a ako zelite jake, dinamicne i dramaticne trepke, slobodno se opustite.

_id13531-as-smart-object-1-copy

 Lancôme Monsieur Big maskaru mozete kupiti u Sephori i Jasmin parfimerijama po ceni od oko

3500,00 din.

Ph http://www.photo-fotograf.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *