Make up

Sophie’s choice i Sophie’s choice noviteti

Evo, već pola sata pišem i brišem i pokušavam da napišem post. Ne zato što ne znam šta, već zbog toga što imam mnogo da kažem. Ako ste iz beauty sveta, volite šminku, imate instagram i pratite yt, onda verujem da je svako od vas čuo za predivnu Sofiju Grijak Iličić ( u daljem tekstu Sofka ), i za Sophie’s choice shop. Igrom slučaja, na današnji dan, pre tačno dve godine Sofka je održala i svoj prvi masterclass, koji je bio odličan u svakom pogledu, pa evo ovom prilikom apelujem na još jedan. Red, je !

A sada, da se vratim na temu !

15.12.2019.

Pre nego što počnem da vam pišem o novitetima, da vam ispričam i priču o Sophie’s choice brendu i o Sophie’s choice timu.

I ako ih volim, poštujem, podržavam svaka reč koju napišem je iz 100% objektivnog ugla gledana. Radujem se uspehu svakog ko uspe u nekom poslu u ovoj našoj jadnoj Srbiji, punoj prepreka i trnja, a posebno sam srećna i ponosna kada meni bliski, dragi ljudi naprave uspeh. Jer nije lako, nije ni malo lako. Nije lako napraviti brend, održati ime, finansirati posao, izdržati papirologiju, zadovoljiti klijente, odraditi dobar markentig, promociju, biti galantan i mogla bih nabrajati do sutra. Sve se čini lagano i jednostavno, a sa druge strane sve je, samo ne tako kako izgleda. Još jedan razlog više da podržimo prvo naše brendove pa onda one velike, svetske!

Od početka pratim i podržavam njihov rad. Krajem 2017. pojavile su se prve trepavice i prve Sophie’s choice četkice. Bile su ok, ali moglo je bolje.

Kao jako ozbiljan tim, testirali su tržište, slušali savete pratioca, kolega, tražili kvalitet, i znate šta, uradili su mnogo bolje! Preterivanje je reći savršen posao ali uradili su i više nego odličan! Njihovi setovi četkica su pažljivo birani, odlično odradjeni i savršeno ukombinovani. To svaki šminker može da potvrdi. Sundjeri za šminkanje ili popularno blenderi, posebno crni (koji mi nije omiljeni, ali ga obožavam), već u samom startu postao je legena i definitivno najbolji blender ikada! Neću da nabrajam ceo Sophie’s choice asortiman, ali sve što nude je zaista odlično. Takodje, moram da pohvalim njihov odnos prema klijentima, odnos prema kolegama i njihovu nesebičnu podršku i velikodušnost prema početnicima, kada je posao šminkera u pitanju. Svaka čast i skidam kapu!

A sada noviteti! Na tečnim senkama Sophie’s choice tim, na čelu sa Sofkom, radio je od pre masterclassa, i evo konačno sam dočekala! Olovke za obrve su iznenadjenje i za mene, i to jako prijatno!

Sophie’s choice tečne senke

Sophie’s choice liquid sparkle long lasting eyeshadow

Tečne senke su me raspametile. Dolaze u četiri nijanse. Prvo što sam testirala jeste trajanje, na očima i na ruci. NE MRDAJU! To mi je jako bitno, zaista ima veliki izbor tečnih senki i podloga ali i kod jako popularnih, skupih, high end brendova trajenje je upravo ono što me je odbijalo. Sa Sophie’s choice senkama taj problem ne postoji!

Nijanse su čarobne. Pun pigment sa sjajnim česticama. Mogu se koristiti samostalno, kao podloga za senku ili pigment, kao eyeliner jer su dugotrajne i jako brzo se suše.

Idealne su za praznike, svečanosti, venčanja ali, ako kao ja želite da sijate stalno, odlične su za svaki dan. Malo na prstić, pa na kapak i ćao/zdravo! Šminka za par sekundi!

TEČNA SENKA U NIJANSI PINK CLOUDS

Jako nežna i romatnična nijansa. Već znam da ću je na proleće kada krenu venčanja maksimalno iskoristiti i ona mi je možda čak i najomiljenija nijanasa. Na kapcima imam nju i jako mi je žao što na fotografiji ni 20% nije lepa kao uživo.

TEČNA SENKA U NIJANSI GOLDEN HOUR

Jako lepa i neobična nijansa. Zlatna senka sa srebrnim šljokicama. Bukvalno sama po sebi je glamur i Hollywood. Uklapa se uz sve nijanse, posebno uz tople braon i crvenkaste nijanse. Volim je!

TEČNA SENKA – SUNSET NIJANSA

Bakarna nijansa, takodje sa srebrnim sijuckavim česticama. Trenutno me ispiriše na leto i mislim da će uz preplanuli ten, samo ona biti pun pogodak za neki letnji sexi smokie eyes.

TEČNA SENKA – SNOWFLAKE

Idealna za praznične čarolije ali i za venčanja i mlade. Savršena kao hajlajt u uglu oka i ispod obrve, odlična kao podloga za neke manje pigmentovane senke. A samostalno na kapku daje suptilno romantičan izgled i nema šanse da ćete ostati neprimećeni. Obožavam, ali obožavam ovu nijansu. Biserna sa tirkiznim sjajem, jedina duohrom nijansa prilagodljiva svim kombinacijama kada je šminka u pitanju. Obavezna u koferu svakog šminkera!

A sada vam ostavljam fotografije i svočeve za sve četiri nijanse. Fotografije su bez ikakve obrade !

TEČNE SENKE SA PIGMEnTIMA PREKO
Tečne senke sa pigmentima preko

JEDNO VELIKO BRAVO ZA KVALITET, NIJANSE I CENU! CENA TEČNIH SENKI JE 590,00 DIN I MOŽETE IH NARUČITI OVDE!

Sophie’s choice olovke za obrve

My perfect brow

Moram da pohvalim dizajn! Dizaj je prelep!

My perfect brow olovke za obrve su jedno veliko iznenadjenje. Nisam sumnjala, ali nisam znala da će mi se baš ovoliko svideti. Evo, kao ja da sam ih pravila! Kremaste su, ali ne previše! Neće vam skliznuti, neće se razmazati i slično…

Pigmentovane, ali ne prepigmentovane! Nisu suve i jako su lake za rad.

Sa jedne strane je češljić, sa druge tanka i jako precizna olovka. Odlične su za iscrtavanje dlačica, za popunjavanje i velika preporuka za početnike i kolege šminkere.

My perfect brow olovke su dostupne u 3 nijanse i to:
10 Blond,
20 Medium Brown i 30 Dark Brow

Cena? My perfect brow olovke za obrve je 390,00 din

Ambalaža zaslužuje takodje pohvalu, a meni je posebno drago što je nju osmislila moja Kruševljanka, kolegenica i jedna umetnica Marija Jolić.

Toliko od mene za sada. Nadam se da vam se post dopada, volela bih da podržimo naše mlade snage i ceo Sophie’s choice tim. Jer ko će, ako ne mi! Ja Sofki i celom timu želim još više uspeha i sreće do neba i nazad.

SVE SOPHIES CHOICE PROIZVODE

(TEČNE SENKE, OLOVKE ZA OBRVE, TREPAVICE, BLENDERE, ČETKICE, RING LIGHT, TWIN LIGHT,TRIPODE)

MOŽETE NARUČITI OVDE

SRBIJA , CRNA GORA, BiH, HRVATSKA

A MENE INTERESUJE KOJI JE VAŠ OMILJENI Sophie’s Choice PROIZVOD?

PS.Ovo nije sponzorisan post, ovo je post od srca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *