Make up

NOVITETI – Too Faced Cinnamon Swirl i Sephora Merry & Bright paleta

Danas vam pišem o dve lepotice koje su mi se jako dopale.

TOO FACED CINNAMON SWIRL PALETA

Poznato je da sam ljubitelj Too Faced, svega i veliki kolekcionar kada su Too Faced palete u pitanju. Velika je ljubav to, velika ljubav a i uživanje. Trenutno, TOO FACED CINNAMON SWIRL je, ako sam tačno izbrojala 21. paleta u mojoj kolekciji.

Sećam se dana, sata, minuta, trenutka kada sam kupila Chocolate Bar paletu, sećam se tog ushićenja, radosti, zaljubljenosti u istu. I dan danas, svakoj novoj paletici se obradujem kao da je prva. Tako je i sa ovom lepoticom. Zaista je predivna!

Too Faced Cinnamon Swirl paleta ima 18 nisansi. Mešavina toplih i neutralnih nijansi sa ljubičastim i rozikastim tonovima. Obično u Too Faced paletama ljubičaste nijanse nekako su uvek najslabije pigmentacije, dok u ovoj totalno suprotna stvar. Predivna i baš lepo pigmentovana. Lepo se razblendava a može i samo prstom da se macne na kapak. Kako bih rekla, možete kako god želite.

Mat nijanse su takodje lepe. Tonovi zaista prilagodljivi i potrebni. Naglasila bih da je za mat nijanse potreban prajmer za kapak i zaista onda nema problema. Lepo se blendaju, lepa je pigmentacija ali možete očekivati i malo nereda jer su praškaste. Zato prvo podloga za kapak, blendanje, pa tek na kraju sredjivanje tena.

One nežnije, rozikaste, zlaćaste i predivno puteraste nijanse su mi omiljene. Tako su šarmantne, romantićne i nežne. Obožavam ih.

Ako volite Too Faced ili ako vam je potrebna paleta sa toplim i prirodnim nijansama, evo je. Samo još jednom da napomenem da je limitirano izdanje i ako je želite, požurite.

I da, miriše na kolače sa cimetom. Ne garantujem da kada je otvorite, da nećete ogladneti!

Cena – 6210,00 din

SEPHORA MERRY & BRIGHT PALETA

Još jedna paletica koja je limutirana. Još jedna koja me je baš oduševila i koja je GO TO paleta. Jako dobar izbor nijansi. Za jutro, dan, veče, žurku…

Paleta ima 16 nijansi, lepo pigmentovanih. Mat, sedef i metalik topli i hladni tonovi, odlično su uklopljeni i može se kombinovati na bezbroj načina. Veliki plus je u što u ovoj paleti ima i mat crna nijansa. Uvek potrebna!

Ostavljam vam svočeve na čistoj koži, bez ikakve podloge.

SEPHORA MERRY & BRIGHT PALETA je baš jedna velika preporuka. Takodje i cena je jako lepa.

2700, 00 din.

Materijali za pakovanje i palete potiču iz šuma kojima se održivo upravlja i ne sadrže magnete.

Dakle, to je to ukratko od mene za ovaj post. Pratite me na INSTAGRAMU jer će u narednim danima biti objavljeni tutorijali za obe palete.

Koja se paleta vama više dopada. Too Faced Cinnamon ili Sephora Merry & Bright?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *