Nega

ROLER ZA LICE? DA LI JE POTREBAN? KAKO SE KORISTI.

Ove godine, pažnju a i popularnost brzinom svetlosti dobija roler za lice. Nije da me nije privukao, ali najiskrenije nisam se nadala da će postati tako lako deo moje svakodnevnice i ne samo kada je nega u pitanju, već i glavobolja. Smešno ili ne, meni pomaže.

Da se vratim na pravi razlog popularnosti rolera za lice. Kratko i jasno, on je dobro oružje u ANTI -AGE borbi.

Da li je neophodan? Naravno da nije.

Da li je potreban? Naravno da nije.

Da li je poželjan? Jeste.

Na tržištu postoje razni roleri. Od žada, rozenkvarca (kao ovaj na fotografijama), drveta, stakla, ametista, itd… Od žada je najpopularniji, najskuplji, pa onda redom. Da li će obrisati bore, podmladiti vašu kožu, vratiti licu ono što gravitacija uzima, smanjiti nekoliko godina ili prosto učiniti magiju? E pa, neće…Naravno da neće, ali ono što je sigurno, prijaće vam, upotpuniti negu, vratiti sjaj, smanjiti otečenost i kao što rekoh na početku, smanjti glavobolje. Verovali ili ne, stoji mi na stolu u dnevnoj sobi. Dok pijem prvu kafu ili gledam film, ja se masiram sa njim. Naravno da je tu prevashodno da poptpomogne serumima i kremicama, ali realno, glavni razlog je masaža, koja mi i te kako prija. I ono što sigurno radi, jeste smanjivanje otečenosti lica. Još ako kao ja imate i problem sa sinusima, onda definitivno nemojte da razmišljate. Kupite!

Kao što možete da primetite, zapostavila sam beauty stranu priče, ali tako je, kako je. Šalim se, tu je on i za lepotu, ali činjenica je da ga imam i koristim iz čistog zadovoljstva a ne potrebe.

Kada kožu masirate rolerom za lice podstičete cirkulaciju . Cirkulacija utiče na na izgled, posebno u jutarnjim momentima kada se probudimo natečeni, naduveni i posebno prelepi. Stručnjaci kažu da rozenkvarc  smanjuje stres. Pravilnim pokretima vraća se tonus kože i sprečava se nastanak dubokih bora. I verujem u to. Ne u rorler, već u redovnu masažu lica. Roler je tu kako jedna dobra alatka, koja prija koži. Konkretno rozenkvarc je poludragi kamen i kažu da je pun pogodak za kožu.

Roler sa jedne strane ima veći valjak koji se koristi za čelo,obraze i bradu.

A sa druge strane, manji koji je za predeo oko očiju, slepoočnica i nosa.

KAKO SE KORISTI?

Roler za lice se koristi na čistoj koži. Kada se nanese serum, ulje ili krema za lice, sledi masaža rolerom. Tako koža lepo upije proizvod, a ako ste poprilično i natečeni, možete ga pre korišćenja držati i nekih 15 min u frižideru.

U SEPHORI CENA ROLERA je 2700,00 din (imate zeleni roze kvarc)

Rolerom za lice uvek krećete od unutrašnjosti lica ka spolja. I ti je to. Nema mnogo filozofije. Ja ga volim, prija mi, znači mi ali da je neophodan, nije.

Medjutim, ako želite sebe da častite, podržavam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *