Fashion

Kad sam pocela da volim sebe!

KADA SAM ZAISTA POČEO DA VOLIM SEBE… (Čarli Čaplin)
Kada sam zaista počeo da volim sebe, shvatio sam da su bol i emocionalna patnja samo upozorenja koja mi govore da trenutno živim suprotno od svoje istine.
Danas znam da se to zove BITI VERODOSTOJAN.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, shvatio sam koliko može biti uvredljivo kada pokušavam da nateram nekoga da radi ono što ja hoću, iako znam da trenutak nije pravi i da ta osoba nije spremna za to.
Danas, ja to zovem POŠTOVANJE.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, prestao sam da žudim za nekim drugačijim životom i mogao sam da vidim da je sve što me je okruživalo ustvari bilo poziv da rastem i da se razvijam.
Danas, ja to zovem ZRELOST.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, oslobodio sam se svega što nije bilo zdravo za mene: od hrane, ljudi, stvari, situacija i svega ostalog što me je vuklo ka dnu a dalje od mene samoga.
U početku sam to zvao “zdravi egoizam”, ali danas znam da je to LJUBAV PREMA SAMOME SEBI.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, prestao sam da želim da sam uvek u pravu. Tako sam manje grešio.
Danas sam shvatio da se to zove SKROMNOST.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, odrekao sam se navike da živim i dalje u prošlosti i da se brinem za svoju budućnost.
Sada živim samo za ovaj trenutak u kojem se SVE dešava. Tako živim svakog dana i zovem to ISPUNJENJE.
Čarli Čaplin

_id13615

Jos uvek razmisljam kako da vam se oduzim na svim komentarima, pricama, ispovestima i podrsci vezano za post ,,Mars u sobu, debela si!”

Za pocetak, resila sam da necu da se krijem i jer dosta je vise!

Dana, kada su nastale ove fotografije zaboravila sam na duge haljine, majce i bade mantile. Resila sam da probam da se opustim i uzivam u suncanom  danu, sa divnim prijateljima i porodicom. Prvi put, posle nekoliko godina obukla sam sorc, omiljeni kupaci i nabacila osmeh. Osecala sam se sjajno!

Nisam zadovoljna sobom, imam visak ali osecaj slobode je neopisiv.

_id13624

Zvezda ovog posta je   Extreme Intimo kupaci kostim. Vec sam na youtubu (OVDE) pricala o njemu, ali nije na odmet da ponovim. Kupljen je sasvim slucajno.

_id13651

_id13654

Trazila sam celog leta udoban kupaci, kupaci gde moje big ass nece kipiti na sve strane i gde ce mi grudi biti na mestu. Uglavnom sam nalazila majusne bikini kompletice, jednodelne koji su previse seceni sa strane, sexy i kupace za bakice. Kada sam izgubila nadu naleteh na ovaj preoduban kupaci. Volela bih da da ovaj model uvrste u stalni repertoar, zato sto mi sa viskom kilogramima i malom decom imamo prilicno veliki problem.

_id13629

Za kraj ako se budete pitali sta mi je to na nozi bacite pogled na predhodni post (OVDE). Ruz na usnama je ostao od predhodnog dogadjaja, iskoristila sam ga za slikanje ali cim sam zavrsila sa fotkanjem sminka je skinuta i uzivanje u srecnom danu je pocelo.

Volim vas i volite sebe! LJUBI VAS VASA BIBI!

_id13631

Kupaci Extrime Intimo

Patike Converse All Star ( N SPORT)

PH Dejan Nikolic

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *