Pet boja crveno- omiljeni crveni karmini

 

 

dscn2539-2

Devojke moje. Pre par dana  sam sredjivala sam šminku. Otkrila da u svojoj kolekciji imam 48 crvenih karmina. Tačnije, nemam ih više jer sam od srca ispoklanjala većinu. Nekada omiljeni Mac Ruby Woo, Russian Red, Diva zamenili su totalno neočikivano drugi karmini. I dalje ih volim, prva ljubav zaborava nema 🙂 ali? Istina je i da pre par godina nije bilo ovoliko izbora kao danas. Danas sam rešila da vam predstavim moje omiljene, koje najčešće koristim. Imam ih više ali recimo, ovo su mojih Top 5!

Prvi, najomiljeniji i trenutno nezamenljivi su

SEPHORA CREAM LIP STAIN

dscn2520-3

Definitivno najbolji. Dugotrajni, ne isušuju usne. Karmin koji nema ni jednu manu. U Sephora parfimerijama izbor je sastavljen od 24 boja.

Jedva čekam da skupim sve nijanse i da to podelim sa vama.

dscn2521-2

Na fotografiju su svočevi dva najpopularnija Sephora Cream Lip Stain crvena karmina. Sephora 01, pravi crveni i 03 malo blaža crvena nijansa sa plavim podtonom u sebi.

Cena Sephora Cream Lip Stain karmina (oko 1300) je više i nego povoljna, još kad na to dodamo kvalitet, pogodak!

MAKE UP FOR EVER  ARTIST ROUGE MAT

dscn2534-2Karmin koji pre svega tako moćno izgleda! Ako to ostavim na stranu ovo je karmin koji takodje nema nijednu manu. Kremast, prijatan, pigmentovan i pored svih tih osobina ovaj karmin traje. Izdržaće i jelo, piće, priču. SAVRŠEN! Nijansa, idealna. Lek za osmeh i samopouzdanje. Cena je 3330 rsd. Skup ali sasvim opravdano. Sa nijansom C405 greške nema.

dscn2522-2Savršena hladno crvena nijansa.

DEBORAH- MILANO RED LONGLASTING LIPSTICK & PRIMER

dscn2523-2Karmin koji sam skoro dobila. Da ga nisam dobila, moram da priznam da ga ne bih kupila, tj. ne bih se odlučila. Zašto? Zato što je Deborah brend, bar kada sam ja u pitanju nepravedno zapostavljen. Ne verujem da sam takav propust napravila kada je Deborah u pitanju. Istina, ne mogu sve da stignem da isprobam ali svoju grešku ispravljam i vrlo sam dobra u tome. Moja kolekcija Deborah karmina je sve veća iz dana u dan, ja i dalje ne verujem šta sam propustila jer su sjajni! Ako ne možete kupovati u Sephori a treba vam dobar crveni karmin evo preporuke.

Vrlo kremast, lagan, prijatan i zaista prilično dugotrajan. Pigmentacija je takodje odlična. Moj izbor je Deborah Milano long lasting mat karmin br. 10, takodje hladna crvena sa narandzastim pod tonom. Ima i drugih, shine, saten i svi su divni.

Ostavljam link videa OVDE, kao i post( BAS OVDE)o ostalim Deborah Milano nijansama.

Sada je akcija i po ceni jednog  (845rsd) možete izabrati dva Deborah Milano  karmina.

SEPHORA  ROUGE  MATTE

dscn2524-2

Za kraj jedna borda nijansa. Najtraženija boja trule višnje. Ovaj karmin je u startu pridobio sve moje simpatije i naklonost.  Zašto? Videćete na sledećoj fotografiji.

Mat završnica, ali vrlo kremast i prijatan na usnama. Takodje dugotrajan. Na meni je izdržao 5 sati bez prepravke. Najtraženija bordo nijansa na svetu je Mac – Diva. Vrlo lepa i jedninstvena nijansa. Nekada moja omiljena.

Za razliku od Dive ( Mac) Sephora Mat Rouge je prijatniji i laganiji. Takodje puno jeftiniji a razlike u nijansi ova dva lepotana su minimalne.

Cena- 1400 rsd

Ostavljam fotografiju svočeva, pa sami prosudite.

dscn2525-2

Sephora Rouge Matte dolazi sa 16 prelepih nijansi.

Za kraj vam ostavljam swočeve svih crvenih karmina iz posta. Mojih TOP 5!

dscn2526-2 Crveni karmin je čudo! Za kraj posta jedan savet. Kada se najlošije osećate, kada niste sigurni u sebe, kada je dan tmuran, kada ste tužni, za veče, grad, porodični ručak, pijacu, ne ustručavajte da ponesete crveni karmin. Popraviće vam raspoloženje sigurno! I da, vi ste ta koja nosi crveni karmin, najlepša na svetu celom. Uvek!

VAŠ OMILJENI JE …?

2 comments

Leave a Reply