Eyeliner koji me je oduševio!

dscn2019-2

Kada sam prošle godine dobila  Sephora fingertip eyelaner, iskrena da budem nisam mislila da će mi se ovoliko dopasti. Medjutim, sa Sephora brendom nikada kraja iznenadjenima. Na moju veliku sreću, pozitivnim. Kako ga aktivno, skoro svakodnevno koristim, vreme je da vam prenesem utiske.

dscn2032-2

Za sve one koji nisu upućeni, njegova posebnost bi trebalo da se nalazi u njegovoj primeni. Kako i sam naziv kaže (dodir prsta), primenjuje se tako  što prst ubacite u poklopac i na taj način olakšavate postupak izvlačenja precizne linije. Neću reći da to nije moguće, jeste i to vrlo lako ako vam odgovara veličina poklopca. Kao i uvek, akcenat cele priče oko Sephora fingertip eyelinera stavljam na kvalitet samog proizvoda.

dscn2542-2

Zadnjih par godina  koristim uglavnom gel eyelinere, poneki tečni probam ali brzo bude zaboravljen. Ovaj mališan se zadržao i ne planiram da ga zaboravljam. Jedan od boljih tečnih eyelinera koje sam probala.

Ako preskočim prezanimljivo i vrlo originalno pakovanje, četkicu držim najnormalnije, možda je i najpreciznija koju sam probala. Kada radim sa njim, bilo da šminkam sebe ili druge bukvalno mi je potrebno par sekundi da izvučem najprecizniju liniju. Još jedan razlog zbog čega ga volim.

dscn2048-2

Vrh je neverovatno precizan i fleksibilan. Dobra stvar je da kada sa ovakvom četkicom radite, imate odličnu kontrolu i minimalne šanse da ćete napraviti nered. Odličan je  za početnike i za vas iskusnije. Takodje se lepo nadogradjuje. Brzo se suši i ne morate brinuti da će posle par sati nestati ili popucati.

dscn2045-2

Nije vodootporan ali  kao što već rekoh, dugotrajan je.  Odličan  za sve koji imaju osetljive oči i ne podnose jače i vodootporne proizvode.

Završnica je mat.

dscn2051-2

U našim Sephorama u ponudi imate pet boja. Crna, siva, braon, borda i plava. Crni mi je već treći po redu. Plavi čeka leto 🙂

Ako ste u potrazi za plavom bojom, ja vam preporučejem baš ovu. Vrlo intezivna i jaka. Još jedan plus, ne troši se brzo.

dscn2054-2

Ako rešite da probate Sephora fingertip eyeliner, nemojte zaboraviti da pre upotrebe bočicu promućkate i da skinete višak sa četkice. Odnos cene naspram kvaliteta je idealan.  Oko 1000-1200 din.

Za kraj vam ostavljam i par mojih radova, kao i link ka videu (OVDE) o proizvodima koje često kupujem u Sephora parfimerijama.

pizap-com14853852299011

KOJI JE VAŠ OMILJENI EYELINER?

Leave a Reply