NUXE NOVITETI – NIRVANESQUE KREME, kreme za prve bore!

dscn0064

Nije šala kada kažem da su Nuxe  proizvodi zaista sjajni i moram da priznam da me to  čini srećnom. Radujem se kada mogu da vam prenesem pozitivne utiske. Nuxellence Eclat i Nuxellence Detox  su mi i dalje omiljene i moji favoriti. Posebno Nuxellence Detox, koristim već drugu po redu. O njima sam pisala ovde . Nekoliko dana nakon kupovine drugog pakovanja Nuxellnce detox kreme ja sam dobila dve nove kremice iz nove   NIRVANESQUE LINIJE .

NIRVANESQUE YEUX 

dscn0049

Počeću sa onom koju koristim od prvog dana kada sam je dobila i koja se savršeno uklapa sada a i tada u moju rutinu vezanu za Nuxellece liniju.  Sa zadovoljstvom vam predstavljam Nuxe  Nirvanesque Yeux kremu za ispravljanje prvih bora oko očiju.

dscn0061

Lagala bih ako kažem da su moje bore oko očiju ,,prve”, sa druge strane moram da se pohvalim da i nisu toliko stare a ni velike tako da se ova kremica za sada uklapa u godine mojih borica =D Takodje bih lagala ako kažem da je napravila čudo i da su moje bore nestale. To ni jedna krema na svetu ne može da uradi ali može da uspori proces. Meni je okolično područje vrlo osetjivo i neke najskuplje kreme su mi prilično smetale i izazivale peckanje. Ova ne, izizetno mi prija i ono što sam primetila jeste da su mi posle aktivnog korišćenja ove kremice (uveče i ujutru) podočnjaci manje otečeni (nažalost imam taj problem, baš za dobro jutro) i rekla bih malo manje tamni ( još jedan problem). Vrlo je lagana, oseća se hidratacija čak i nakon nekoliko sati.

dscn0055

Plastična tubica od 15 ml. Lepo dozira i nema šanse da preterate i da istisnete vise proizvoda nego što vamje potrebno. Takodje, mala količina vam je potrebna jer se lepo razmazuje.

dscn0053

Opis proizvoda:
Koža je usko povezana sa nervnim sistemom. Uz pomoć cvetne neuro-kozmetike, Laboratorija Nuxe je pronašla prirodno rešenje za zatezanje prvih mimičkih bora. Smanjuje vidljivost tamnih podočnjaka i osvetljava područje oko očiju. Sadrži 88,7% sastojaka prirodnog porekla.
Proizvod je namenjen za sve tipove kože već od pojave prvih mimičkih bora oko očiju. Namenjen je za žene i za muškarce

Biljni kofein i korektivni pigmenti smanjuju vidljivost tamnih podočnjaka dok hijaluronska kiselina popunjava bore i fine linije oko očiju.

Vrhunski prirodni sastojci
4 NUXE PATENTA

CREME NIRVANEAQUE

dscn0078

Takdje krema za ispravljanje prvih bora, sa semenkama plavog lotosa i božurom. Deluje antistresno, opušta i hidrira kožu.

dscn0073

Kao što možete videti iz priloženog koristim je svega nekoliko dana što znači da ću o njoj pisati tek za par meseci. Prvi utisak je odličan. Lagana, hidratantna i veoma prijatna kremica. Prija mi veoma ali iskreno mislim da za sada nijedna ne može da mi zameni Nuxellence detox, moju omiljenu kremu za lice.

Opis proizvoda:

Dvostruko cvetno neuro-kozmetičko delovanje:
Kombinacija semenki modrog lotosa, semenki maka i korena belog sleza deluju na smanjenje broja neurotransmitera (acetilkolin, CGRP i supstanca P), zbog čega se smanjuje broj mišićnih kontrakcija i mikronapetost kože,pa se sprečava pojava prvih mimičkih bora.
1 patent koji čeka registraciju: Novo neuro – opuštajuće delovanje pomoću koncentrisanog ekstrakta korena drveta božura koji produžava životni vek enkefalina, molekula „dobrog osećaja“.

Koža je usko povezana sa nervnim sistemom. Uz pomoć cvetne neuro-kozmetike, Laboratorija Nuxe pronašla je prirodno rešenje za zatezanje prvih mimičkih bora. Deluje antistresno i opuštajuće na kožu. Sadrži 88,7% sastojaka prirodnog porekla.
Prve mimičke bore i sitne linije vidljivo su smanjene, koža postaje mekša, opuštenija i oslobođena od stresa.
Proizvod je namenjen normalnoj koži već od pojave prvih mimičkih bora. Mogu ga koristiti žene i muškarci.

dscn0065

Nirvanesque linija vam nudi jos i Nirvanesque Light- Emulzija protiv prvih mimičnih bora, ova krema je namenjena mešovitoj koži kao i  Nirvanesque Enrichie – kremu za suvu i extremno suvu kožu lica. Za nju mi je posebno žao što nije bila u ponudi kada sam mučila muku sa suvom kožom.

Ako ne volite jake kreme, već lagane i opuštajuće Nirvanesque linija je pravi izbor za vas. Takodje bih je preporučila svim mladim devojkama, mislim da je ovo odličan izbor za početak nege lica. Idealan početak je onaj kada na vreme krenete sa negom. Uvek se držim one stare,, BOLJE SPREČITI NEGO lEČITI”.

Nuxe proizvode možete naći u svim bolje opremljenim apotekama kao i na www.Nuxe.rs 

Da li vi imate svoju omiljenu kremu za lice i za 🙂 bore ?

Leave a Reply