VRATILA SE ! KREMA SA PČELINJIM OTROVOM – STING OF BEAUTY

Pa gde ste devojke/žene moje najdraže. Kakav sam blagi šokić sada doživela tražeći post o kremi STING OF BEAUTY od pre par godina. E pa, nije par godina, nego malo više. Šest godina je prošlo i eto, malo me štrecnulo. Neverovatno je kako vreme brzo prolazi! Nego, filozofiju života da ostavim za neki drugi put a sada da se vratim na kremu. Odmah ću se ograditi da nije plaćen post, već želja da sa vama podelim novost i povratak ove kreme (STING OF BEAUTY), koja se zaista pokazala sjajno. Takodje kao i uvek, želim da podržim naše ljude koji ne odustaju i koji se zaista trude svim silama da se probiju u svet beauty industrije, znamo svi da nije lako. Pored milion proizvoda, brendova, nije lako. Meni je drago, što tvorci kreme nisu odustali, drago mi je što su zadržali kvalitet, i zaista, želim im svu sreću i uspeh! Ova krema je sjajna i to zaslužuje! Nego, da se vratimo par godina unazad.

Predhodni post možete da pročitate, ili da se podsetite OVDE, a ja sada da napravim malo poredjenje.

Kada je krema izašla na tržište, sve je bilo svetski odradjeno. Pakovanje, kutija, staklena bočica, kvalitetan proizvod…

Ali… Koliko god se nekome svideo proizvod, ispostavilo se da je skupa. Upravo, zbog ambalaže. Onda je došla korona i tu je sve stalo… Danas, vam predstavljam istu kremu, drugo pakovanje i jako pristupačnu cenu.

Glavni sastojak ove kreme je, pčelinji otrov.

Pčelinji otrov je proizvod organizma pčele, to je sekret žaočnog aparata, čija je biološka namena da štiti pčelinje društvo od neprijatelja. Stvaraju ga mlade pčele u prve dve nedelje života, u količini od oko 0,3 miligrama. Otrov stvoren tada ostaje zauvek, više se ne menja, a spada u najjače biološke otrove. Međutim, ako se primeni na odgovarajući način, postiže lekovito i profilaktičko dejstvo.

Pčelinji otrov je najskuplji derivat pčela. Za 1 gram pčelinjeg otrova cena na svetskoj berzi je 1200 dolara.

Pčelinji otrovje odličan, povoljno utiče  na brzinu hemijskih procesa, čak i minimalne količine imaju veoma pozitivan efekat na zdravlje ljudi.

Koristi se za razne bolesti i terapije. Potvrdjeno je da ima jako imunostimulativno dejstvo, pojačava cirkulaciju i  lučenje hormona, podspešuje bolje snabdevanje kiseonikom i hranljivim sastojcima. Deluje antialergiski ako se koristi propisana doza,  Deluje REGENERATIVNO, POBOLJŠAVA OBNOVU TKIVA ČAK SE KORISTI I KOD RANA KOJE TEŠKO ZARASTAJU. DELUJE PROTIVUPALNO. Otrov ima svojstvo jačanja prirodne energije organizma, smanjuje stres.

Šta kaže proizvodjač:

Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova, sadržanog u ovom proizvodu, stimuliše proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži, kolagena i elastina. Primenom preparata se popunjavaju i zatežu bore. Efekat zatezanja može da se oseti već nakon prve primene. Posle utrljavanja i nežnog masiranja kože, možete osetiti blago peckanje i zatezanje. To samo pčelinji otrov radi svoj posao. Specificnost ovog proizvoda se ogleda u samostalnoj regeneraciji kože.

Eterična ulja omekšavaju i smiruju kožu. Vitamin E, moćni antioksidans, usporava starenje. Organski propolis je prirodni antiseptik, ima ulogu čišćenja lica i predstavlja idealno sredstvo za borbu protiv akni i bubuljica.

Organski med bogat enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama ishranjuje i hidrira kozu. Ne treba da zaboravimo i visok sadrzaj antioksidanasa koji neutralisu slobodne radikale. Samim tim ovaj proizvod predstavlja odlicno sredstvo za zastitu koze od negativnih spoljasnjih uticaja. Redovna upotreba Sting Of Beauty kreme pojačava cirkulaciju i ishranu kože. Efekti su kumulativni, što se duže koristi krema, rezultati su vidljiviji.

BITNO JE – DA NE KORISTITE KREMU AKO STE ALERGIČNI NA PČELINJE PROIZVODE!

Šta kažem ja:

Istina je da se efekat zatezanja može osetiti i u prvim minutima, medjutim i ranije sam koristila kreme koje trenutno zategnu kožu a već posle par sati ništa od toga. Kod ove kreme, pod uslovom da je redovno koristite, ujutru i uveče i na pravilan način ja sam iz dana u dan primećivala nevorovatan pozitivan efekat.

Obavezan korak je utrljavanje i nezno masiranje lica, nekih tri minuta. Krema je takve koezistencije da je i ne možete naneti bez masiranja i u jednom potezu.  Ja sam kritična mesta masirala i duže. Peckanje je baš blago, ništa strašno, ali to je dokaz da krema, tj, pčelinji otrov odradjuje svoj posao.

Ono što bih ja volela, je da krema ima ima zaštitni faktor i nadam se da će proizvodjači u budućnosti više obraćati pažnju na taj, danas jako bitan detalj.

A sada cena! Nikad se više nisam radovala da sa vama podelim cenu nekog proizvoda, nego sada!

CENA JE 1500 dinara.

I uz ovu fantastičnu kremu na poklon dopijate i pakovanje Vitamina D.

Svi znamo koliko je vitamin D bitan, pisala sam i pričala o njemu i svi znamo da nije ni jeftin. Cena Vitamina D3 Force je 900 din u apotekama, ali meni je jako drago da ovaj put ,, kuća časti,, jer kako drugačije proslaviti povratak kreme STING OF BEAUTY sa pčelinjim otrovom, nego uz poklon.

Lepota i nega + zdravlje ! Pa bravo!

Ja vam ostavljam link ( OVDE ), gde možete da naručite kremu i od srca vam savetujem da ne propustite ovu sjajnu akciju kreme STING OF BEAUTY i VITAMINA D. Oba proizvoda za 1500 din + ptt.

Akcija traje do sredine leta, zato požurite.

LJUBIM VAS I VOLIM!

3 comments

Leave a Reply