NUXE BB KREMA ( BIO-BEAUTE) Organska linija

Danas vam pišem o novoj NUXE BIO – BEAUTE BB KREMI. Ako me pratite znate da volim Nuxe proizvode i da me još nijedan nije razočao. Kako sam uglavnom koristila proizvode za negu lica, radovala sam se isprobavanju nečega malo drugačijeg.  BB KREMA, nije puder ali je odlična zamena, pogotovo za toplije dane gde lice ne podnosi teške podlege i jaku šminku.

BB kreme treba da budu lagane teksture, da ne začepljuju pore i da ne ostavljaju efekat maske. Uglavnom su vrlo hidratantne, pa su pogodne za suvu i osetljivu kožu. Ma koliko imale ,,dobrih” i ,,negujućih” satojaka u sastavu, ne mogu biti zamena za standardne negujuće kreme, ali odlična kombinacija svakako da!

img_0431

NUXE BB KREMA ( BIO-BEAUTE) Organska linija

Šta kaže proizvodjač:

Bio Beaute BB krema je sertifikovana organska BB krema koja kožu lica čini baršunastom poput breskve, s jedinstvenom teksturom “druge kože”. Ima čak 10 različitih delovanja na kožu: dugotrajno hidratizuje i omekšava kožu, ujednačava ten, koriguje tamne mrlje i crvenilo, deluje antioksidativno, štiti od UV zračenja (SPF 8), budi prirodan sjaj tena, prikriva nepravilnosti, zaglađuje bore i fine linije i ujednačava ten i deluje matirajuće.

Ekstrakt organske breskve odgovoran je za hidrataciju i omekšavanje kože, ekstrakt belog čaja ujednačava ten i koriguje tamne mrlje i crvenilo i deluje antioksidativno, dok ekstrakt organske borovnice budi prirodan sjaj tena i ima antioksidativno delovanje. Mineralni filteri pružaju zaštitu od sunca, dok prirodni mineralni pigmenti prikrivaju nepravilnosti, zaglađuju bore i fine linije, ujednačavaju ten i deluju matirajuće. Skvalini derivirani iz maslinovog ulja osiguravaju savršeno prijanjanje na kožu.

img_0248

PODATAK KOJI MI SE NAJVIŠE DOPADA JE DA:

99,2%

sastojaka prirodnog porekla

52,6%
sastojaka dobijeno organskim uzgojem

Šta kažem ja:

A sada kao što dolikuje da krenemo od pakovanja.

img_0238

Prvo što mi se dopalo je što je pakovanje, tj. tuba praktična i higijenska. Manje je više. Otvor na tubici je uzan i samim tim ne dozvoljava da preterate sa količinom proizvoda.

img_0440

Miris, ne prejak a ne ni slab. Taman kako treba, dovoljno za uživanje. Mislila sam da će preovladjivati  miris breskve ali ja ga ne osećam. Na kraju nije ni bitno, važno je da miris prija.

NUXE BIO- BEAUTE BB krema je zaista lagana i hidratantna. Možda čak i najbolja koju sam probala. Ima prilično dobru prekrivnu moć, lice mi je zaista bilo osveženo i ten izjednačen. Najviše me je interesovala -mat završnica– koju ja nisam dobila. Još dok sam čitala opis proizvoda bunile su me tri reči, mat, blistav ten i hidratacija. Bez setovanja i dodatka nekog praškastog proizboda nema ni M od mat završnice. To svakako ne utiče, a nije ni presudno da još jednom pohvalim ovu bb kremu.

Tekstura je malo gušća, što mi se dopada. Lepo se razmazuje, može da se nadogradjuje, hidrira lice i prilično je postojna. Meni je izdržala bez oksidiranja 6h.

img_0242

MANE

Mana NUXE BIO-BEAUTE  BB KREME je izbor nijansi. Kao i kod ostalih BB i CC krema postoje samo dve nijanse, i nikada mi neće biti jasno zbog čega?!

Kada sam dobila   NUXE BIO-BEAUTE  BB KREMU  prvo što sam pogledala je nijansa, moja je ,,SREDNJA”. Kako uglavnom kod ostalih bb i cc krema postoje svetla i tamna, bila  sam sigurna da Nuxe BB krema ima tri nijanse, svetla, srednja i tamna. Nažalost ispostavilo se da postoje samo svetla i srednja.

img_0441

Zaštitni faktor je SPF 8. Trebalo bi da bude jači, tj. ja bih volela da je jači.

Ako imate normalnu kožu ka suvoj, i suvu ova krema će vam se svideti. Ako imate masnu kožu, ne verujem da je ona vaš izbor.

Snimila sam i video ( OVDE) gde sam prvi put probala i testirala NUXE BB KREMU.

NUXE BIO-BEAUTE  BB KREMU možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama po ceni od oko 1700,00 din.

Sve ostale detalje, kao kompletnu NUX ponudu možete pogledati na

www.Nuxe.rs

KOJA JE VAŠA OMILJENA BB KREMA?

 

 

Leave a Reply