ARTDECO NUDE FOUNDATION – RECENZIJA

Artdeco Nude Foundation je puder koji me je prilično obradovao. Neću reći iznenadio, jer je Artdeco brend koji retko kada ima propusta kada je kvalitet u pitanju. Od svih Artdeco pudera koje sam probala Artdeco Nude zauzima prvo mesto.

dscn2263-2

Pakovanje je jednostavno i lepo. Po principu manje je više. Kvalitetna staklena bočica sa pipetom.

dscn1681-2

Bez imalo preterivanja može lagano da parira High End puderima. Moj najomiljeniji je svakako Dior Nude Air, zatim Tarte Rainforest of the Sea. Oba sebično štedim, čuvam. Artdeco Nude Foundation najviše podseća na Dior Nude Air i to me posebno raduje. O Poklopcu i pipeti nema potrebe da pričam, moj omiljeni način doziranja i uzimanja proizvoda.

Na fotografiji ćete videti kako se lepo uklopio u moj omiljeni par Dior i Tarte.

dscn1692-2

E sada o proizvodu:-)

Proizvodjač kaže:

Lagan poput pera i savršeno mat, tečni puder Nude Foundation od ARTDECO je šminka nove generacije. Prefinjena tekstura pudera koriguje nepravilnosti bez izgleda maske. Specijalne čestice matiraju sjajnu kožu i izglađuju ten tako što vizuelno umanjuju sitne bore. Pokrivanje može da se intenzivira dodatnim slojevima. Glatka fluidna tekstura se brzo stapa sa kožom, ne opterećuje lice i pruža ujednačen rezultat. Mikro pigmenti garantuju dobru postojanost i ravnomerno nanošenje tečnog pudera. Puder je pogodan za sve tipove kože.
Nude Foundation je klinički testiran, sadrži vitamin E i njena kompatibilnost sa kožom je dermatološki potvrđena.

dscn1675-2

Šta kažem ja:

Koliko god volela pipetu sa ovom se malo mučim. I ako dosta promućkam bočicu, nije idealno. Rekla bih da je sam puder malo gušći i da sama pipeta uzima malu količinu proizvoda, potrebno je bar 4-5 puta ponoviti postupak. Ipak, podržavam ideju! Dior i Tarte su prilično retki ( vodenastiji), za razliku od njih Artdeco Nude nije.

dscn1506-2

Artdeco Nude Foundation je jedan od laganijih koje sam probala. Ako ste u potrazi za puderom koji neće da vam opterećuje lice, koji se stapa sa kožom i izgleda potpuno prirodno ovo je preporuka. Lepo se blenda, može da se nadogradjuje, ima silokona u sebi što dodatno stvara lepu glatkoću na licu. Veliki plus kod ovog pudera je to što se ne preslikava ni na odeću. ni na telefon, što mene posebno izludjuje, u ovom slučaju raduje.

Uz odgovarajaći prajmer može da prodje opis proizvodjača da odgovara svim tipovima kože. Ja ipak mislim da svi sa suvljom kožom treba da razmisle i možda se odluče za neki drugi.

Moć prekrivanja je srednja. Artdeco Nude Foundation može da prekrije sitne nedostatke, da ujednači ten i učini da izgledate sveže a potpuno prirodno. To i jeste cilj proivodjača, vrlo uspešan.

Tamne podočnjake, fleke, bubuljice, hiperpigmentaciju neće prekriti. Na fotografiji sam na licu imala samo jedan sloj pudera, bez prajmera. Umor nije mogao prekriti, jer virus je uradio svoje 😉

Najviše volim da ga nanosim četkicom. Probala sam i beauty blenderom ali se četkica pokazala najbolje.

pizap-com14853596258341-2

Nijansa 75 je najsvetlija, ne odgovara mi u potpunosti, medjutim senčenjem se sve da srediti.

Mane ovog pudera su:

Izbor nijansi, svega četiri.

Bočica koja sadrži 20ml proizvoda.

Cena  Artdeco Nude Foundacion je 3339 RSD, medjutim zna često da bude na akciji, samim tim povoljniji.

KOJI JE VAŠ OMILJENI ARTDECO PROIZVOD?

Pr. Proizvod

Leave a Reply